Grupeme

/Grupeme
Grupeme 2017-10-31T11:45:15+00:00

La qualitat del producte i la fiabilitat del servei és la nostra filosofia.

En Grupeme ens hem dotat del millor ventall de producte per poder atendre totes les necessitats de la reforma integral d’habitatges, i comptem amb els mitjans materials i humans per poder oferir el millor servei en el temps adequat.

En el nostre objectiu de cobrir qualsevol necessitat dels nostres clients, som referents en disseny, qualitat i innovació tecnològica.

Comptem en el nostre portfoli de productes a les millors marques de ceràmica, tant espanyola com italianes. Oferim qualitat en sanitaris i complements de bany, robustesa en plats, banyeres i taulells de resines de quars, solucions integrals en plats i mampares de dutxa, i disseny en mobles de bany, així com altres productes complementaris i accessoris de primera qualitat.

La col·laboració amb els principals fabricants del nostre segment d’activitat ens ha permès convertir-nos en l’empresa líder en la distribució de materials per a la construcció a l’àrea metropolitana de Barcelona. En Grupeme som els primers a disposar dels productes més innovadors i avantguardistes, al millor preu del mercat.

Ceràmica Espanyola
Ceràmica Italiana
Ceràmica Especial
BANYS