Ceràmica

/Ceràmica
Ceràmica 2017-11-06T11:46:40+00:00
En Grupeme hem seleccionat les millors marques de ceràmica espanyola i italiana per a posar-les a disposició dels nostres clients.

Ceràmica Espanyola

La ceràmica espanyola és sinònim d‘innovació, disseny i qualitat del producte i del servei. En Grupeme hem seleccionat un ventall de les millors marques nacionals per cobrir totes les necessitats dels nostres clients, i que comparteixen la nostra filosofia d’excel·lència, tant en qualitat, servei i innovació.

Ceràmica Italiana

La ceràmica italiana es distingeix per l’avantguarda en disseny, i la personalització de solucions per a cada client. En Grupeme hem arribat a acords amb dos grans grups italians, per poder aportar als nostres clients aquesta avantguarda i solucions diferenciadores, incloent la ceràmica de grans formats i els dissenys més avantguardistes.

Ceràmica Especial

A més de les solucions generalistes de les grans firmes espanyoles i italianes, en Grupeme hem inclòs en el nostre portfoli el que anomenem ceràmiques especials. Marques especialitzades en peça complementàries, que aporten el “toc de distinció en els projectes més innovadores” (gresites, metal·litzats, ceràmica decorativa, extrusionats, espesorados, paviments tècnics ….) Amb una selecció de productes per a totes les necessitats, mantenint el compromís de qualitat, disseny i servei.